مشاوره حقوقی رایگان - گزارش اصلاحی

باسلام بنده 30 میلیون سفته از شخصی طلبکار بودم که محکوم به پرداخت گردید و دادخواست اعسار از محکوم به داد که دادخواست رد شد ولی من با توجه به وضعیت زندگی او قبول کردم به صورت 10 قسط پرداخت کند و گزارش اصلاحی صادر شد و اون هیچکدام اقساط را پرداخت نکرد و الان شکایت جعل برای اینجانب عنوان نمود سوال بنده این است با توجه به صدور گزارش اصلاحی که توافق نموده اقساطی پرداخت نماید و این صحت سند را مشخص میکند شکایت کیفری او مبنی بر جعل مخدوش میباشد یا خیر ممنون میشم از پاسخ وکلای مجرب

پاسخ ها :

زهرا امینی دهاقانی

زهرا امینی دهاقانی:

اشکایت کیفری وی قابل رسیدگی است

سیداکبر سیدکریمی

جناب آقای سیداکبر سیدکریمی :

باسلام
ادعای جعل در صورت ادعای انکار یا تردید مسموع نخواهد بود درغیراینصورت اعسار و تقسیط و حتی تنظیم گزارش اصلاحی تقسیط دلیل بر جعلی نبودن سند نیست و در واقع محکوم علیه