مشاوره حقوقی رایگان - گذاشتن وثيقه

سلام خسته نباشید.
بنده سوالی داشتم محکوم به پرداخت 3600000 تومان نفقه به همسرم شدم خودم نابینا هستم.
دیروز حکم جلبم اومد و دیشب بازداشتگاه بودم و چون هیچ مالی ندارم باید حتما زندان برم.
حال چند سؤال دارم.
1: آیا دادگاه سند برای آزادی قبول میکنه سند منزل به قیمت 25 یا 30 میلیون هستش؟
2: چون سند به نام پدرم هست آیا امکان مصادره هستش؟ یا فقط نفقه را باید خودم بدم و به پدرم ربطی نداره؟
3: در صورت پذیرفتن سند دادگاه چند سال مهلت میده برای پرداخت پول ممنونم
خواهش میکنم از وکلای عزیز این سؤالات را پاسخ بدن انشا الله خدا خیرتون بده

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

نففه را شما محکوم به پرداخت هستید.دادخواست اعسار از پرداخت مهریه دهید تا مهریه قسط بندی شود .

پرسشگر :

سلام
پس آیا برای محکومیت نفقه باید زندان رفت و آیا برای آزادی سند قبول نمیکنند؟

سعیده کشاورز

سرکار خانم سعیده کشاورز :

سلام نفقه را باید پرداخت کنید . در خصوص مهریه دادخواست اعسار دهید