مشاوره حقوقی رایگان - عنوان شغلی

با سلام. من در کارگاه تیرچه و بلوک 13سال کار کردم و جوشکار بودم ولی صاحب کار کارگر ساده عنوان شغلی رو زده فقط دوسال آخر که فهمیدم رو جوشکار زده الان شکایت کردم گفتند باید مدرک داشته باشی آیا بنده به خواستم میرسم که همون سختی کار باشه

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری امکان پذیر است اقدام نمایید
حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید
باید شاهد ببرید و مستندات و تقاضای بازرسی نمایید...