مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن هدایا و طلا

سلام ، وقتتون بخیر
خانمم چند روز بعد از عروسی خونه رو ترک کرد ، و حالا اومده جهازو برده و شکایت کرده واسه نفقه و مهریه
دو تا سوال داشتم ازتون
1 . چطور میتونم طلاهایی که دوره نامزدی به عنوان عیدی و شب یلدا و حلقه ازداوج و ... رو پس بگیرم؟
2 . توی جشن عروسی قرار بود ما عروسی رو بگیریم و بعد از عروسی اونا خرج مهمونای خودشونو بدن بهمون ، اما متاسفانه پول مهموناشونو ندادن و شاباش و هرچقدر که کادو توی پاتختی و عید قربان اورده بودن بدون اجازه من از خونه بردن ، من چطور میتونم واسه پس گرفتنشون اقدام کنم؟ و ایا اصن نتیجه ای داره؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سعیده کشاورز

سرکار خانم سعیده کشاورز :

استرداد هدایای نامزدی منوط به بزنم خوردن نامزدی است. برای مابقی در ابتدا اظهارنامه بفرستید بعد از آن طرح دعوی حقوقی کنید