مشاوره حقوقی رایگان - صدور چک بلامحل و کلاهبرداری

با سلام . چک ای برگشت شده و در جوابیه بانک درج گردیده (امضای صادر کننده چک با نمونه امضای در بانک تطبیق نمی نماید ) خواهشمند است در این خصوص بنده را راهنمایی بفرمایید چگونه متوانم پیگیر شکایت خود باشم قابل ذکر است مبلغ چک برایم مهم نیست فقط هدفم مجازات پی در پی صاحب چک می باشد یک بخاطر اینکه از اعتماد من سو استفاده کرد دو بخاطر اینکه گفته سه سال می برم و میارمت و آخر شم به جایی نمی رسی و بنده هم اطلاعاتم در خصوص طرح شکایت کافی نمی باشد (راهنمایی بفرمایید ) با تشکر.

پاسخ ها :

پرهام پیران

جناب آقای پرهام پیران:

سلام
قابل طرح شكايت كيفري مي باشد
به وكيل دادگستري مراجعه فرماييد

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،یکی ازدلایل دعوی کیفری عدم مطابقت امضابانمونه امضابانک میباشدلذامیتوانیدبه دادسرامراجعه وشکایت نمایید.موفق باشید