مشاوره حقوقی رایگان - دایر کردن قمارخانه

سلام خسته نباشید من چندماه پیش بیکار بودم یکی بهم پیشنهاد داد که پیج اینستاگرامی درست کنم خودش در تلگرام گروه داشت گفت که مثلا بازی بین دو بازیکن را پیشبینی میکنم و استوری اینستاگرام بزارم و مردم میومدن این بازی را میزدن یا میباختن یا میبردن که اگه برد میشد بهم یه شیرینی میدادن و من دو ماه انجام دادم هیچ سودیم نکردم خودمم مال باخته ام اما دادستان ازم شاکی شده ایا برای کسی که هیچ پروندی ندارد این جرم زندان دارد یا نه ؟بخدا از فقر بوده زمانیم فهمیدم هم خودم هم مردم دارن میبازن پاک کردم

پاسخ ها :

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام می توانید با معرفی نفر اصلی و اعلام اینکه مشکل مالی داشته اید و فریب خورده اید و پشیمانید پرونده خود را ببندید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اقدام در جهت سایت های قمار و شرط بندی و پیش بینی مسابقات جرم است چه عضویت و چه فعالیت