مشاوره حقوقی رایگان - دایر کردن قمارخانه

سلام من زمستون چند ماه یه پیج اینستاگرامی دایر کردم و رویداد های ورزشی تنیس میزاشتم یکی بهم گفت فرم تنیس هم بزار که مشتری بیاد بخره و بهت پولیم بدن اگر برد بشه حالا من چند ماهی پاک کردم پیجهارو برام از دادگاه حکم اومده پنج ماهم دنبالش نرفتم نمیدونم چیکار کنم بنظرتون زندان داره یا میشه درخواست برائت گرفت لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

سلام
سوال بصورت ناقص بیان شده
از طریق وکیل پیگیری کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر این کار شما جنبه قمار و برد باخت داشته باشه بلی جرم است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق شعبه موضوع را پیگیری کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق سایت با من تماس بگیرید موضوع نیازمند گفت و گوی متقابل می باشد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

منظور شما دقیق توضیح داده نشده که فرم تنیس یعنی چی