مشاوره حقوقی رایگان - سوال از مشاور های محترم برای رابطه از پشت

سلام خسته نباشید من مدت ی سال عقدم هنوز باکره ام

اما شوهرم ب طور باهام رابطه از پشت برقرار کرده 6 ماه پیش بوده میخام جدا شم ومراحل قانونی برم رفتیم دادگاه اگه بفرستن پزشک قانونی مشخص میشه
لطفا پاسخ دهید باتشکررر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنین آزمایشی اخذ نمی‌شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در زمان طلاق اگر دختر مدعی بکارت باشد به پزشکی قانونی ارجاع می شود و پزشک معمولا بکارت را معاینه می کند.
مگر اینکه دادگاه دستور معاینه مقعد را نیز داده باشد.
البته دادگاه معمولاً درخواست معاینه بکارت را می دهد.