مشاوره حقوقی رایگان - بیمه بیکاری

با سلام
بنده در یک شرکتی تا 1398.07.30قرارداد داشتم و برام بیمه رد شده
و از یک شرکت دیگه ام به مدت ده روز برام تو یک شعبه دیگه بیمه رد شده تا 1398.7.20
الان بخوام بیمه بیکاری بگیرم باید عدم نیازم رو از شرکتی که 365 روز کامل برام بیمه رد شده بگیرم؟؟؟
و برای اینکه بیمه بیکاریم به مشکل نخوره نباید تو برج 8 که بیکار شدم بیمه ای برام واریز شه؟؟
و اون ده روزی که تو همون برج 7 برام بیمه رد شده مشکل ایجاد نمیکنه برای بیمه بیکاریم؟؟؟ مشکل نداره دوجا رد شده بیمم؟؟

پاسخ ها :

مرتضی عالی دایی احمدی

جناب آقای مرتضی عالی دایی احمدی:

ایرادی نداره
خود بیمه باید استعلام بزنه