مشاوره حقوقی رایگان - منظور از قرار نیابت در پرونده های تامین خواسته کیفری

باسلام و خسته نباشید در یک پرونده بر علیه بنده با موضوع شروع اقدام به کلاهبرداری درخواست تامین خواسته کیفری شده و پرونده به اجرای احکام ارجاع شده و موارد ذیل در سامانه ثنا نوشته شده است
قرار نيابت قضايی به شماره .................. مورخ 1398/08/20 صادر گردید.
مجری قرار: واحد قضائی گيرنده
آیا منظور جلب هست ؟ این درحالی هست که پرونده مرحله بازپرسی هست ؟ یا قرار شناسایی اموال؟ لازم به توضیح است پرونده ارومیه هست بنده اردبیل

پاسخ ها :

یک وکیل

باید شعبه مراجعه کنید