مشاوره حقوقی رایگان - دانشجوی حقوق

باعرض سلام و درود فروان
بنده دانشجو رشته حقوق هستم بنا به دلایل و شرایطی وارد یگ گودی شدم و 16 تا پرونده حقوقی و کیفری ملکی و 6 میلیارد تومان بدهی بانکی دارم این بدهی و شرایط متعلق به من نیست ولی تمام مدارک قانونی به اسم بنده هست .
خواستم بدونم آیا این مشکلات خللی توی ادامه تحصیل برام پیش میاره یا نه ؟!
مثلا با وجود این مشکلات آیا بعد از اتمام تحصیل میتونم توی هریک از رشته های حقوق ( وکالت، قضاوت، سردفتری و...) آزمون بدم یا فعالیت کاری داشته باشم ؟ یا اینکه ترک تحصیل کنم و فکر چاره ای دیگه باشم ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
منتهی به محکومیت و سوپیشینه نشود
جای نگرانی نیست