مشاوره حقوقی رایگان - مبایعه نامه

سلام. در سال 1400 پدر بزرگم ملکی بهم فروخت خودم یه مبایعه نامه نوشتم دادم چاپ کرد چند دهنه مغازه با یه خونه به مبلغ ده میلیون فروخته تو بند مبایعه‌نامه نوشتم که فروشنده با علم و آگاهی از قیمت موارد معامله با خبر است و با قیمت مذکور مشکلی ندارد
امضا و اثر انگشت هردوی ما هست و دو شاهد مرد دارم یکی پدر من یکی دیگه اشنا هست بدون نسبت فامیلی البته امضاء های پدر بزرگم به صورت متفاوتی از همه ینی هیچ شباهتی با هم ندارن بخاطر کهولت سن و به صورت لفظی گفت بهم که بزار تا موقعی که زنده هستم تو خونه بمونم و اجاره مغازه هارو بگیرم و خودم قرارداد ببندم وقتی فوت شدم بیا اینارو بگیر
مثل اینکه پدر بزرگم چند ماه قبل از فوتش رفته دفتر خونه وصیت نامه محضری کرده و این املاک که فروخته بین بچه هاش تقسیم کرده میخوام بدونم الان من شکایت کنم احتمال برد من چقدره ایا امکان هست که املاک از دست بره فقط مبایعه‌نامه دارم از طرفی مثل اینکه یه دست خط خریداری خودش که علامت شیر شاه داره بر میگرده به زمان انقلاب هم برده دفتر خونه گذاشته

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
لازم است که قراردادهای مورد اشاره در متن سوال، مورد بررسی و مطالعه قرار گیرد تا نتیجتاً پاسخ مناسب و کاربردی حقوقی ارائه شود و مساله حقوقی مطروحه مرتفع شود. بنابراین موضوع نیاز به بررسی بیشتر دارد.