مشاوره حقوقی رایگان - صلح نامه است یا هبه نامه یا وصیت نامه

بعد از فوت پدرم شخصی مکتوبه ای به ما داد که پدرتان در زمان حیاطش این را به پدرم امانت داد در ان قید شده که طبقه دوم خانه ای به سه پسرش واگذار می نماید و از این به بعد هیچکدام ار وراث حق از ایشان ندارد و پنج مغازه دوبدو بین هفت پسرش و یکی هم برای خودش خانه ای دیگر هم مشترکان دو خانواده دران زندگی کنند حرفی از زمینهای زراعتی عنوان نکرده و در ضمن تاریخ عنوان شده دوسال از کوچکترین پسر که اسمش نوشته شده جلوتر است در اخر هم نوشته هیچ احددی تا زمانی که پسران به سن بلوغ نرسد و ازدواج نکند حق تقسیم ندارد در ضمن برای دختران چیزی ننوشته
1-این صلح نامه عمری یا هبه نامه یا وصیت نامه است
2-تاریخ درج شده جلوتر از تاریخ تولد پسر اخری است که نامش عنوان شده این موضوع باطلش نمی کند

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز. ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام وصیتنامه است البته باید مفاد قرارداد مطالعه گردد

و اگر در زمان تنظیم وصیت ، مادر
فرزند آخر را باردار بوده باشد وصیت صحیح است
زیرا طبق قانون وصیت برای حمل
، صحیح است به شرطی که حمل
، زنده متولد بشود

ولی اگر در زمان تنظیم وصیت هنوز فرزند آخر موجود نباشد و مادر بعدا فرزند آخر را باردار شده باشد وصیت نامه قابل ابطال است و ...

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

مدارک نیاز به بررسی دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

این مورد وصیت نامه محسوب میشود و اگر در زمان وصیت مادر باردار پسر آخر بوده وصیت صحیح است و البته توجه کنید که وصیت تا 1/3اموال نافذ است

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام مندرجات نوشته نیاز به بررسی دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

این وصیت است منتها مازاد بر یک سوم باشد و ورثه قبول نکنند نافذ نیست.ضمن اینکه باید صحت آن در دادگاه بررسی شود و تنفیذ گردد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

صلح و هبه از عقود و قراردادها هستند و دو طرف دارد یک طرف ایجاب کننده و یک طرف قبول کننده است ولی در وصیت شخص بطور یکجانبه مال خود را وصیت می کند بنابراین با توجه به آنچه توصیف کردید این واگذاری در قالب وصیت است و وصیت نیز به بیش از ثلث اموال نافذ نیست.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد ومدارک جهت اظهارنظر دقیق حقوقی موضوع از جوانب مختلف قابل بررسی می باشد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

این برگه را حتما به یک وکیل بدهید مطالعه کند