مشاوره حقوقی رایگان - هزینه دادرسی مهریه

با سلام
با توجه به متن رای دادگاه مهریه که در زیر آورده شده هزینه دادرسی را ه کسی باید پرداخت کند؟
آیا زوج باید بدهد یا زوجه؟
آیا زوجه باید برای اجرای حکم هزینه دادرسی را بدهد؟
با تشکر

به خواسته مطالبه مهریه و خسارات دادرسی و اعسار از هزینه دادرسی دادگاه با توجه به احراز ناتوانی خواهان از پرداخت هزینه دادرسی، مستندًا به ماده پنج قانون حمایت خانواده مصوب،1391 پرداخت آنرا به زمان اجرای حکم موکول و در ماهيت دعوی با توجه به دادخواست تقدیمی خواهان..........نرخ رسمی تورم بانک مرکزی و همچنين پرداخت هزینه دادرسی طبق تعرفه در حق خواهان محکوم مینماید. خواهان مکلف به پرداخت هزینه دادرسی همزمان با اجرای حکم میباشد که واحد اجرای احکام در این خصوص اقدام خواهد کرد

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
هزینه دادرسی و کلیه خسارات مربوط به دادرسی از جمله حق الوکاله در صورتی بایستی محکوم علیه بپردازد که خواهان یا دادبرده در دادخواست خویش در ردیف خواسته آورده باشد. در صورتی جزء خواسته ذکر نشده باشد محکوم له موظف و مکلف به پرداخت است. در مورد اجرای احکام، در هر صورت این محکوم علیه است که بایستی هزینه‌های اجرا را تقبل کند.