مشاوره حقوقی رایگان - امین اموال شدم

سلام وقتتون بخیر ضمن تشکر از شما کارشناسان بسیار مجرب که الحق وانصاف کم پیدا میشه که به سوالات حقوقی بصورت رایگان پاسخگو باشند ..
من عضو شرکت تعاونی یکی از ادارات هستم ک در سال 94 پیرو شکایت شرکتی از شخصی که از ما دفتر اجاره کرده بود مبلغ 40 میلیون طلب داشته و بعلت عدم پرداخت وجه شرکت تامین اموال زده و بهمراه وکیل و نیروی انتظامی به شرکت تعاونی مراجعه و اموال (یخچال تلویزیون اجاق گاز و....) را صورتجلسه نمودند ومن را بعنوان امین انتخاب و ذیل ورقه را امضا نمودم پس از گذشت دو سال شخص بدون اطلاع من اموال را از دفتر خارج و بردند فروختند شرکتی که شکایت داشته جهت بردن اموال مراجعه می‌کنه اموالی در کار نبوده فلذا پس از طی چندین مرحله از من شکایت کردن وبه 1 سال زندان محکوم شدم ... که پس از پرداخت وجه به روز 150 میلیون تومان و 43 روز زندانی آزاد شدم ... آیا من میتونم از این شخصی که ازش شکایت زده و اموال را برده فروخته ساکی بشوم یا خیر؟ چطور میتونم پول از دست رفته ام زنده و دورانی که در زندان هم بودم هم حقوق اداری نداشتم هم از لحاظ مادی و معنوی وحیثیتی متضرر شدم ...لطفا راهنمایی بفرمایید چه کنم؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه سوال شما یک پرونده کامل است و چندین سوال اسن که از جواب کوتاه دادن ما و همکاران ما نتیجه موثری بدست نمیاد بهتر است مشاوره حضوری یا تلفنی هماهنگ کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
موضوع نیاز به بررسی بیشتر دارد. لازم و ضروری است که تمامی اسناد، مدارک و دلایل مربوطه پیرامون موضوع مورد بررسی و مطالعه قرار گیرد تا در نتیجه پاسخ مناسب و کاربردی برای مرتفع شدن مساله حقوقی ارائه شود.