مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

باسلام ایا نداشتن مال و اموال همسر با اینکه تمامی مال و اموال را به خانواده انتقال داده و میگوید هیچ چیزی ندارد ایا میتوانم حکم جلب همسرم را بگیرم؟؟؟؟؟؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه تقسیط نشود آری امکان جلب وجود دارد اگر تادیه نکند
توضیح مفصل دارد....

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

با سلام، اگر از طریق دادگاه اقدام کرده باشید و همسر تان هم دادخواست اعسار نداده باشد بلی،

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
اگر اعسار زوج پذیرفته شود زوج اقساط مهریه را پرداخت ننماید یا اعسار زوج پذیرفته نشود و زوج تمام مهریه را پرداخت ننماید شما میتوانید درخواست حکم جلب ایشان را نمایید