مشاوره حقوقی رایگان - حکم جلب همسر برای مهریه

با سلام خسته نباشید من مهریه خودم به اجرا گذاشتم پیش قسط 4تا سکه بود بعد شوهرم درخواست اعسار کردن شد 2عدد و زیر کاغذ نوشته بود رای قطعی و همسرم پرداخت نکرد من جلب اونو گرفتم و دستگیر کردم ایا همسر تا موقعی که پیش رو پرداخت نکرد باید تو زندان بمونه یا نه میگه ندارم بدم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند. تا تادیه نکند آزاد نمی‌شود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
محکوم علیه باید یا دو سکه پیش قسط را پرداخت نماید یا برای آزادی از زندان وثیقه بگذارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شوهر شما بایستی 2 عدد سکه را به عنوان پیش‌قسط پرداخت کنند تا از زندان آزاد شوند یا اینکه به قید وثیقه می‌توانند از زندان آزاد شوند‌.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید نسبت به پرداخت اقدام نماید

محمد سجاد خانی

جناب آقای محمد سجاد خانی :

آزادی ایشون یا بارضایت شما و یا با پذیرفتن اعسار و تقسیط کردن مجدد ویا پرداخت مبلغ محکوم شده و یا سپردن وثیقه امکان پذیر است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله باید پیش پرداخت را پرداخت کند
البته اگر توان پرداخت نداشته باشد می تواند دا‌دخواست تعدیل بدهد و ممکن است دادگاه با دا‌دخواست تعدیل موافقت کنه.