مشاوره حقوقی رایگان - شنود مکالمات

بطور تصادفی متوجه شدیم که یکی از همسایه ها به دلیل هم شنوایی وخط رو خط افتادن مدتی مکالمات منزل مارا شنود کرده ایا متوان از این همسایه شکایت کرد وچه مدارکی لازم است با تشکر

پاسخ ها :

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام طبق ماده730 قانون مجازات اسلامی قسمت تعزیرات هر كس به طور غیرمجاز محتوای در حال انتقال ارتباطات غیرعمومی در سامانه های رایانه ای یا مخابراتی یا امواج الكترومغناطیسی یا نوری را شنود كند، به حبس از شش ماه تا دو سال یا جزای نقدی از ده میلیون (10.000.000) ریال تا چهل میلیون (40.000.000) ریال یا هر دو مجازات محكوم خواهدشد.