مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک

با سلام من دوسال پیش یه ماشین خریداری کردم که قصطش یه سال بعد تاریخ خرید تموم شد بعد من از کسی که خریداره کردم ماشینو درخواست تعویض پلاک کردم که هی امروز و فردا میکرد که چند روز پیش صاحب پلاک اصلی شکایت رو ماشین کردن که الان ماشین تو پارکینگ هست من از از کسی که خریداری کردم ماشینو زنگ میزنم جوابگو نیستن و دارن اذیت میکنن لطف کنین به من بگین راه حلشو چطوری مراجعه کنم تا نتیجه بگیرم ممنون از لطفتون

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما از کسی که خریداری کردید داخواست الزام به تنظیم سند رسمی بخواهید.