مشاوره حقوقی رایگان - رضایت شاکی در ازادی متهم سرقت تعزیری

سلام میخواستم بدونم که شوهر من که سابقه نداره ویک موتور کولر دزدیده وشاکی رضایت داده والان نزدیک به 1ماه که زندانه امروز تازه رفته باز پرس دوباره دادنش زندانه گفتن برو تابرگت بیاد زندان الان چی میشه منظور ازبرکه چی هست ازاد. هست یانه ممنونم ج بدین

پاسخ ها :

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
چنانچه مال مسرقه ارزش کمتر از 20 میلیون تومان باشد و شاکی رضایت داده باشد جرم قابل گذشت بوده و قرار موقوفی تعقیب صادر میگردد و متهم سریعا بایستی آزاد شود .