مشاوره حقوقی رایگان - محکومیت به سرقت

سلام. همسرم به جرم سرقت تعزیری زندانه ومحکوم به 15ماه حبس و رد مال شده اولین سابقه اش هست برای تعیین ریالی مبلغ رد مال کارشناس رسمی دادگستری گرفتیم که بخشی از اموال رو کارشناسی کردن‌ اما بخشی از اموال رو که به‌ گفته شاکی ظروف نقره و عتیقه بوده رو به کارشناس دیگه ای واگذار کردن که کارشناسان عتيقه از شاکی فاکتور یاعکس عتيقه رو درخواست کردن که ایشون گفتن که عکس و فاکتور ندارن اما عکس مشابه آن را دارن و قاضی اجرای احکام عکس مشابه جهت کارشناسی‌ را قبول نکرد و پرونده‌ رو دوباره‌ به شعبه فرستادن تا قاضی شعبه هم در این مورد نظر بدن و همسرم چون اعتیاد داشت اقرار کرده حالا ایا ممکنه که قاضی شعبه يعني همان قاضی صادر کننده رای هم فاکتور بخوان ودر صورت نبود فاکتور مبلغ این بخش از اموال منتفی بشه؟ ممنونم از زحمات شما.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما تکراری و به آن پاسخ داده شد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر شوهر شما نزد قاصی صادر کننده رای اقرار کرده دادگاه احتمالا یه مبلغی را تعیین می کند اما اگر نزد خود قاصی صادر کننده رای اقرار نگرده باید بگوید که اقرار من نزد مامورین اگاهی با عنف بوده

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی به توان کرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطلب ارسال شده توسط شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده نتیجه قابل پیش بینی نیست.

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

نتیجه قابل بررسی نیست و احتیاجی به توضيحات بیشتر هست

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه با توجه به اینکه همسرتان اقرار نموده اند احتمالا مبلغی در آن خصوص تعیین می شود مگر اینکه همسرتان نزد مقام قضایی رسیدگی کننده اعلام کنند اقرار ایشان از روی جبر بوده است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اقرار همسرتان می تواند موثر باشد در غیر اینصورت ثابت نمی شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام با توجه به اقرار متهم ،
رد مال یا پرداخت قیمت مال مسروقه منتفی نخواهد شد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اقرار همسر شما به ضرر ایشان میشود مگر اینکه ثابت کند که اقرار از روی اجبار بوده است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

پرونده کیفری نیازمند مطالعه دقیق و سنجیده است