مشاوره حقوقی رایگان - موضوع بدهی

با سلام خدمت شما وکلای محترم، دو برادر هستند که برادر بزرگ سالها پول اجاره اپارتمان برادر کوچک را به علت اینکه برادر کوچک مقیم خارج است و در ایران نبود می گرفت موضوع به سالها پیش برمی‌گردد و از آن زمان علیرغم اینکه برادر کوچک بارها بدهی خود را خواست هیچ وقت برادر بزرگ پول اجاره هایی را که از اپارتمان برادر کوچک می‌گرفت را نداد اکنون مدتی است که برادر بزرگ سکته کرده و فرزندانش با وجود اینکه پدرشان هنوز زنده است تمامی اموال او را بین خود تقسیم کرده اند حال سوال این است که برادر کوچک می‌تواند پول خود را از فرزندان برادر بزرگ بگیرد یا نه؟ با توجه به اینکه بخاطر نسبت برادری هیچ نوشته ای بین آنها نیست و فقط تمام فامیل به این موضوع واقفند و اگر می‌تواند بگیرد با توجه به کاهش ارزش پول ملی این پول چگونه محاسبه میشود؟ با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام
بله، خسارت تاخیر تادیه از زمان مطالبه تعلق می گیرد.

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

میتواند دادخواست دهد واززمان دادخواست خسارت تاخیر قابل مطالبه هس