مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی همسر فرهنگی

من نظامیم و خانومم فرهنگی،به تازگی من به استان دیگری منتقل شدم و تعهد خانومم در شهر خودمون تموم شده،اداره آموزش و پرورش شهرستان خودمون با انتقالی ایشون به بهانه کمبود نیرو موافقت نمیکنه،آیا قانون خاصی هست که بشه انتقالی ایشون رو گرفت؟یا از اداره مربوطه شکایت کرد ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر انتقالی شما بصورت امریه باشد وخودتان درخواست انتقال نداده باشیدو به تبعیت از شغل شما که نظامی است طبق بخشنامه اموزش وپرورش نقل وانتقال بلامانع می باشد