مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت حکم غیابی

هییت مدیره برج از یکی ساکنین شکایت کرده و بصورت غیابی حکم اجرا گرفتند. به جای فیش حقوقی شخص، با توجه به حقوقی بودن برج، از اسناد مرتبط به برج استفاده کرد؟
مثل مستندات شارژ واریزی ؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

برای اجرای احکام غیابی نیاز به ارائه ضمانتنامه است اما اینکه چه ضمانتی قبول شود بستگی به قاضی اجرای احکام دارد

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
خیر فیش واریزی نمیشه
برای ضمانت ،حضور یک کارمند وگواهی کسر ازحقوقش کافیه.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام

در مورد ضمانت حکم غیابی، باید گفت که این موضوع صحیح است اما در کل، ضمانت حکم غیابی معمولاً به معنای وثیقه‌ای است که شخص متهم باید به دادگاه یا مرجع قضایی پرداخت کند تا در صورت عدم حضور در دادگاه، هزینه‌های مربوط به حضور قاضی و دیگر افراد را پوشش دهد.

در مورد سوال شما، اگر قبلاً شارژ واریزی داشته باشد و مستندات مربوط به آن را دارا باشد، احتمالاً می‌تواند از آن‌ها به عنوان ضمانت حکم غیابی استفاده کند. بنابراین بهتر است با دادگاه یا مرجع قضایی مربوطه تماس گرفته و از آن‌ها در مورد شرایط و ضوابط ضمانت حکم غیابی استفاده کرد.