مشاوره حقوقی رایگان - حکم غیابی

سلام من 6 ماه نبودم الان گوشی رو روشن کردم چندین ابلاغیه برام اومده که من نرفتم از شهرستانی که کار میکردم یکی ازم شکایت کرده گفته از ماشینش سرقت کردم دوربین گرفته و شناسایی شدم نیابت گرفته تو حکم نیابت نوشته بر اساس گزارش کلانتری از امار کسر و ارسال گردید الانم یه کیفر خواست برام ثنا شده چون قبلا یه موردی داشتم نه این پرونده نمیدونم باید چکار کنم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حضوری پيگير ماجرا شوید
با تامین متناسب
مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام وکیل بگیرید . خاموش بودن دلیل نمی شود مسئولیت با شماست.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ببینید کیفرخواست صادره چیست در صورت جلب به دادرسی اعتراض کنید و مستدل و مستند از خود دفاع کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید دفاعیات خود را طی رایحه ای ارسال کنبد و یا وکیل بگیرید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با حضور در دادگاه رسیدگی کننده موضوع را پیگیری کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید سریع حضورا موارد را پیگیری کنید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
موضوع نیاز به بررسی دارد . اینکه شش ماه نبوده اید دلیل موجهی برای عدم اطلاع از ابلاغیات نیست .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
باید پرونده مورد مطالعه قرار گیرد تا اظهارنظر دقیق صورت گیرد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام با کفیل به شعبه مربوطه مراجعه کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
یا حضورا پیگیری کنید یا برای تمامی پرونده های مربوطه لایحه دفاعیه ارسال کنید و از خودتان دفاع نمایید جای نگرانی نیست

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

درجلسه رسیدگی شرکت کنید و از اتهام انتسابی به خودتون دفاع کنید

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام اگر رایی صادر شده و غیابی است به ان اعتراض کنید. اگر هنوز رایی صادر نشده با ضامن معتبر جهت دفاع به شعبه مراجعه نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
توضیحات شما کافی نیست نیاز به گفتگوی بیشتر پیرامون سوال هست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام حضورا به شعبه مراجعه نمایید
و با تنطیم لایحه دفاعیه دقیق از خود دفاع نمایید

مجید پورشکر

جناب آقای مجید پورشکر :

سلام شما باید برید شعبات و از حق خودتان دفاع کنین و میتونین با وکیل برین تا حقتان ضایع نشه و اگر ابلاغ دیگری هم بیاد که رای دادن میتونیم واخواهی کنیم

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با سلام
بهترين كار انتخاب وكيل و اعتراض و درخواست رسيدگي مجدد نسبت به آراي غيابي مي باشد

مريم  شايان راد

سرکار خانم مريم شايان راد :

احتمالا کیفرخواست غیابی صادر شده پرونده به شعبات کیفری ارسال و وقت رسیدگی تعیین میشه و شما فرصت دفاع از خود را پیدا میکنید فقط باید آمادگی ضمانت را داشته باشید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی به همراه یک ضامن و یا سند ملک در دادگاه حاضر و با ارائه ادله بیگناهی خود را اثبات نمایید. توصیه می گردد وکیل بگیرید

مینا احمدی

مینا احمدی :

وکیل بگیرید و وکیل پرونده تان را مطالعه کند بعد به شما راهکار ارایه می دهد