مشاوره حقوقی رایگان - عدم شرایط احراز شهردار

باسلام،شهرداری که علیرغم 5ماه از تاریخ صدور ابلاغ وشروع بکار هنوز خانواده اش را به شهری که شهردارش هست نقل مکان نداده مشمول طرح استیضاح است یا خیر؟چگونه باید برکنارش کرد؟آیا ردیف دال بندیک ماده 80 که اعلام میدارد شرایط احراز را ندارد، در یک لایحه آورده شود و شورا باستناد آن پایان دوره شهردار را اعلام کند کافی است؟نیازی به ارسال به هیات تطبیق نیست؟آیا این هم مانندطرح سوال تذکر کتبی میخواد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شورا با نظر اکثریت می توانند تصمیم بگیرند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام‌
باید ‌موضوع در شورای شهر مورد بررسی قرار بگیرد و

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق ارگان مربوطه یا آیین‌نامه و بخشنامه مربوطه رسیدگی و بررسی شود.