مشاوره حقوقی رایگان - اخذ راهنمایی و پرسش در مورد چگونگی نامه نگاری جهت اخذ مجوز برای کلت کمری برای علاقمندان به کلت کمری

با سلام خدمت وکلای محترم و عزیز موسسه دادراه بنده قبلا حدود یک ماه پیش پیام داده بودم در مورد اینکه چگونه در خصوص مجوز کلت کمری برای افراد علاقمند به کلت کمری به جهت استفاده قانونی و ورزشی از آن باید پیگیری کنیم و یکی از وکلای محترم به من پاسخ مبهمی دادند و تنها گفته شد که از همان ارگان پیگیری شود و پاسخ دقیق نبود و متوجه نشدم که باید از کدام ارگان و کدام بخش پیگیر بشویم و بنده نماینده جمع کثیری از علاقه مندان به کلت کمری میباشم و قصد دارم از طریق نامه نگاری درخواست کنم که به قانون سلاح و مهمات کشور مصوب سال 1390 که هم اکنون براساس آن فقط به سلاح شکاری برای افراد عادی مجوز خرید و نگهداری تعلق میگیرد متمم یا تبصره ای اضافه بشود که برای اهدافی مانند تمرینات تیراندازی ورزشی و یا برای حفاظت از احشام برای روستائیان عزیز در برابر سرقت مجوز کلت کمری گلوله زنی با قید کالیبر مجاز برای آن امکانپذیر بشود و اخیرا هم با تحقیقاتی که داشتم متوجه شدم که برخی سالن های تیراندازی تابعه فدراسیون تیراندازی با اخذ مجوز از فدراسیون برای کلت بادی و گازی که ساچمه ای هست مجوز گرفته و در سالن های تیراندازی تابعه از آن در محل سالن های تیراندازی استفاده میشود ولی متاسفانه برای کلت کمری گلوله زنی چنین امکانی برای عموم افراد عادی علاقمند برای مصارف فوق الذکر ازجمله تمرینات تیراندازی ورزشی و تفریحی فراهم نشده و بنده تقاضا دارم که مرا راهنمایی بفرمایید که آیا باید با کمیسیون امنیت ملی در مجلس و یا نمایندگان مجلس نامه نگاری در این مورد بشود و یا اینکه همزمان باید با فدراسیون تیراندازی مکاتبات و مطالبه خود را مطرح نماییم؟؟؟؟؟؟
(در نگاه کلی قانون فعلی سلاح و مهمات در کشور دارای معایب است و برای علاقمندان به کلت کمری گلوله زنی برای مصارف تیراندازی ورزشی و تفریحی نیز باید تمهیداتی درنظر گرفته بشود)
خواهشمندم بنده را راهنمایی بفرمایید بنده قصد دارم مکاتبات رو شروع کنم و به راهنمایی شما سروران گرامی نیازمندم

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام دوست عزیز این سوال نیست که مطرح کردید یک پرونده است و نباید انتظار راه حل قطعی داشت چرا که اسناد و مدارک باید بررسی شود ابتدا

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
در مورد شما امکان اخذ مجوز وجود ندارد
و ..