مشاوره حقوقی رایگان - مواد مخدر

سلام. از بنده 5گرم شیشه گرفتن سابقه ندارم 18ماه بهم حبس دادن الان یک سوم رو کشیدم میخوام ازادی مشروط بزنم ولی پول جریمه رو ندارم ایا امکانش هست دادگاه جریمه رو ببخششه یا کمش کنه یا قسطیش کنه جواب بدین ممنون میشم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
اصولا خیر اما دادخواست اعسار دهید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

با وجود یکی از شرایط تخفیف در مجازات ، از جمله گذشت شاکی یا اظهار ندامت مرتکب ، همکاری وی در شناسایی شرکای جرم و موارد دیگر میتوانید تقاضای تعلیق جزای نقدی کنید البته حکم به پرداخت میزان جزای نقدی بیش از یک میلیارد و پانصد میلیون ریال ، قابل تعلیق نخواهد بود .
و در صورت شرایط خاص نیز قابل تسقیط است.