مشاوره حقوقی رایگان - مواد مخدر

سلام من یک سوم حبسم رو کشیدم ولی پول جریمه 15میلیون در توانم نیس چه جوری میشه مشکلشو حل کرد ایا حتما باید پول جریمه رو پرداخت کرد یا راه حلی داره؟
ممنون میشم راهنمایی کنین

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه اجرای احکام پیگیری کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

با توجه به شرایطی که شما توضیح دادید، پرداخت جریمه برای آزادی شما از حبس بسیار مهم است. در صورتی که نتوانید جریمه را پرداخت کنید، می‌توانید با دادگاه در مورد تسهیلات پرداخت جریمه صحبت کنید.

موفق باشید