مشاوره حقوقی رایگان - مواد مخدر

سلام میخواستم بدونم میشه بدون دادن جریمه از ازادی مشروط استفاده کرد اگر کسی توان مالی نداره چکار باید بکنه ممنون میشم جواب بدین

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
هریک احکام خاص خود را دارد با قید وثیقه امکان پذیر است

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .برای استفاده از ازادی مشروط نیاز به گذراندن یک سوم حبس است اگرهم محکوم به جزای نقدی شده اید دولت انرا می گیرد مگر اعسار دهید واثبات کنید ولی ایت قضیه ربطی به ازادی مشروط ندارد