مشاوره حقوقی رایگان - گواهینامه

آیا صرفاً فقط برای نداشتن گواهینامه پلیس می‌تواند موتور را در خیابان با گاری به پارکینگ ببرد یا باید برگ جریمه صادر کند

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله
اگر راننده وسیله نقلیه اعم از موتور یا خودرو فاقد گواهینامه معتبر باشد وسیله نقلیه به پارکینگ می‌ره و راننده نیز به دادگاه معرفی می شود و دادگاه می تواند به مجازات جزای نقدی محکوم کند.