مشاوره حقوقی رایگان - مبنای محاسبه حقوق بازنشستگی

سلام
من 27 سال سابقه بیمه پردازی دارم با سن 48 سال که 16 سال از این سابقه جزو مشاغل سخت و زیان آوره و مورد تائید سازمان تامین اجتماعی و کمیته مشاغل سخت و زیان آور واقع شده . از آنجائیکه هر سال اشتغال در مشاغل سخت و زیان اور یک و نیم سال محاسبه میشه بنابرین با احتساب 8 سال ، سابقه من جمعا به 35 سال میرسه و بدون شرط سنی شرایط بازنشستگی را دارم . سوالم اینه که نحوه محاسبه مستمری و یا حقوق بازنشستگی من چگونه است؟ تو سایت تامین اجتماعی برای محاسبه مستمری بازنشستگی میانگین دو سال آخر رو ( برای من یکصد و سی و پنج میلیون ریال ) مشخص کرده ولی درقسمت مدت سابقه آیا باید 35 سال رو وارد کنیم یا همون 27 سال رو ؟ واضحتر عرض کنم اون مدت سنوات مشاغل سخت و زیان آور که به کل سابقه م اضافه میشه تا سقف 35 سال برسه هم تاثیری در افزایش مستمری بازنشستگیم داره یا خیر ؟ ممنون میشم اگر با مبلغ میانگینی که عرض کردم محاسبه و توضیح بفرمائید.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
موضوع نیازمند بررسی است و گفتگوی طرفینی را می طلبد .

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با سلام،

برای محاسبه حقوق بازنشستگی شما، ابتدا باید محاسبه میانگین دو سال آخر خدمت شما را انجام دهید. برای این منظور، مجموع درآمد برای دو سال آخر خدمت شما را به دست آورید و آن را بر دو تقسیم کنید. سپس با استفاده از جدول مستمری‌های بازنشستگی، می‌توانید مبلغ حقوق بازنشستگی خود را محاسبه کنید.

در مورد مدت سابقه، باید توجه داشت که فقط سابقه بیمه‌ای شما در نظر گرفته می‌شود و سابقه کاری در مشاغل سخت و زیان‌آور فقط برای محاسبه سن بازنشستگی اهمیت دارد و در محاسبه حقوق بازنشستگی تاثیری ندارد. بنابراین، در قسمت مدت سابقه، باید سابقه بیمه‌ای 27 سال خود را وارد کنید.

با توجه به میانگین دو سال آخر خدمت شما، می‌توانید حقوق بازنشستگی خود را محاسبه کنید. البته باید توجه داشت که این مبلغ ممکن است با توجه به تغییرات قوانین و مقررات، در آینده تغییر کند.

با آرزوی موفقیت برای شما.