مشاوره حقوقی رایگان - کوچه اختصاصی

با سلام. صاحب زمین کشاورزی ای می باشم که در مجاورت چندین ملک دیگر می باشد. با تفاهم صورت گرفته بین تمامی مالکان مجاور، با عقب نشینی در زمینهای خویش کوچه ای از بالا تا پایین ملک کلی تشکیل شده است. آیا می‌توانیم دو سر کوچه را بسته و کوچه را اختصاصی اعلام کنیم. سپاس

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید هر دو طرف کوچه درب نصب کنید و کوچه با این شرایط اختصاصی محسوب می شود و غیر از مالکین شخص دیگری حق تردد ندارد.
می توانید کلید درب را در اختیار مالکین قرار دهید.

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

درود برشما
طبق گفته شما ، با توافق مالکین مجاور این عمل صورت گرفته و حتما مالکین مجاور هم حق رفت و آمد خواهند داشت و البته کوچه ها با توجه به قانون ، محل عبور و مرور عمومی هستند و این کار از نظر قانونی خلاف و میسر نمی باشد .