مشاوره حقوقی رایگان - سند گرفتن زمین

سلام بنده 15 سال پیش 3 دانگ از 1500 متر زمین خریده ام و دیوار کشی کردم و کلی درخت و خانه هم داخلش ساخته ام و سند تک برگ هم گرفته ام
الان برای 3 دانگ دیگش صاحب زمین و پیدا نمیکنم. باید چه کنم؟!

پاسخ ها :

سید علی حسینی

جناب آقای سید علی حسینی :

سلام
در چنین موردی نمی توان مالکیت دیگری را بدون رضایت او از ایشان انتقال گرفت پس باید به هر طریقی بدواً مالک را شناسایی کنید

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام.شما سه دانگ زمین خریدید و سه دانگ سند دارید و مالک سه دانگ هستید اگر مالک سه دانگ دیگر را پیدا نکنید همچنان مالک سه دانگ خود هستید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید ایشان را پیدا کنید راه حل دیگری وجود ندارد