مشاوره حقوقی رایگان - ترک انفاق

برای اثبات ترک انفاق زوجه چه مدارکی باید ارائه بده به دادسرا با توجه به اینکه زوج زوجه رو بیرون کرده به مدت دو ماه و نفقه پرداخت نکرده

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در دادگاه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید و اگر شاهدی دارید معرفی نملیید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اصل بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
به اقرار شهادت شهود و دیگر مستندات امکان استناد وجود دارد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

برای اثبات ترک انفاق، می‌توانید مدارک زیر را به دادگاه ارائه دهید:

1- مستنداتی که نشان دهنده ترک زوجه از خانه و زندگی با همسر است، مانند گزارش پلیس، شاهدان، تصاویر و غیره.

2- مستنداتی که نشان دهنده عدم پرداخت نفقه توسط همسر است، مانند فاکتورهای پزشکی، فاکتورهای خرید، بیمه‌نامه‌ها و غیره.

3- مستنداتی که نشان دهنده این است که همسر به شما اجازه تماس با فرزندان را نمی‌دهد، مانند تماس‌های تلفنی، پیامک‌ها و غیره.

4- مستنداتی که نشان دهنده این است که همسر به شما تهدید و خشونت روانی و جسمی وارد می‌کند، مانند گزارش پلیس، شاهدان و غیره.

باید توجه داشت که ارائه مستنداتی که نشان دهنده ترک انفاق است، به تنهایی کافی نیست و باید به همراه دلایل دیگری مانند عدم توانایی مالی همسر برای پرداخت نفقه و غیره ارائه شود.

موفق باشید