مشاوره حقوقی رایگان - اجرایی عدم تعلیق مواد به خاطر سرقت

دارای یک سابقه سرقت میباشم و در حال تحمل حبس آیا پرونده تعلیق مواد مخدر شامل جرم عموم یعنی همان سرقت میشود که حکم عدم تعلیق از پرونده مواد برداشه شود و تعلیق به حبس مشخص شده تبدیل شود با تشکر

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

مطابق ماده 55 قانون مجازات اسلامی، محکوم علیه سابقه محکومیت موثر کیفری نداشته باشد و یا در صورتی که فرد سابقه محکومیت کیفری داشته، به جهتی از جهات قانون‌ محکومیت و آثار آن از بین رفته باشد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه در مدت تعلیق باشید باید با ارتکاب جرم سرقت به لحاظ درجه آن حبس و مجازات جرم قبلی را نیز باید متحمل شوید

سوال ابهام دارد و کامل نیست
...