مشاوره حقوقی رایگان - صیغه موقت

باسلام و احترام
دوست دخترم به واسطه اجرای طرح عفاف و حجاب به زندان افتاده است. ملاقات با ایشان چون فامیل درجه یک نیستم امکان نداره. به فکر صیغه موقت افتادم. آیا با شرایط موجود که به این خانم دسترسی ندارم ، میتوانم اقدام به تنظیم صیغه نامه کنم و از این طریق به ملاقاتش بروم؟
باتشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به صرف آنچه در سوال آمده است قانونا امکان پذیر نیست....