مشاوره حقوقی رایگان - نیاز به نمونه رای در خصوص تخریب یا قلع و قمع ساختمان در حال ساختی که استحکام بنا ندارد و ضوابط...

برای ارایه به دادگاه تجدید نظر نیازمند نمونه رای دارای کلاسه پرونده و شماره دادنامه هستم که در دادگاههای حقوقی رای صادر شده باشد و نه در کمیسیون ماده صد، زیرا دعوا بین دونفر هست که یکی سازنده بوده ساختمان را نیمه تمام پیشبرده و ساختمان طبق نظر کارشناسان عدم استحکام ندارد و رعایت اصول فنی نشده و ضوابط ملی ساختمان را رعایت نکرده است. در حال حاضر دادگاه بدوی حکم تخریب بخش زیادی از ساختمان را صادر کرده، تجدید نظر میگوید همه موارد مشکلات ساختمان را قبول دارم، اما میگوید نمیتوانم رای تخریب این بخش ها رو بدم چون این دادگاهها تاکنون چنین رایی نداده اند، لذا بنده به چند نمونه رای با مشخصات دارم ، هزینه و حق الزحمه را به نحو احسن واریز میکنم،

پاسخ ها :

پرسشگر :

به لحاظ اینکه کمیسیون ماده صد به شکایات شهرداری ها از افراد می پردازد و ساختمان هنوز به مرحله پایان کار نرسیده و اختلاف بین بنده و سازنده هست، لاجرم به دادگاه شکایت کرده ام. این ساختمان طبق نظر گرو های متعدد کارشناسی دادگستری استحکام و پایداری ندارد. اصول فنی وضوابط ملی ساختمان رعایت نشده ومهندسان سازه و معماری محکومیت نظام مهندسی را گرفته اند. و در دو مرحله حکم دادگاه بدوی قلع وقمع بوده که یکبا ر متاسفانه تجدید نظر ایراد گرفتند که داور بایستی نظر دهد یعنی بنگاه معاملاتی که بنگاه دار فراری بود و در شکایت بعدی بازهم دادگاه بدوی حکم تخریب بخشهای مشکل دار داده که در حال حاضر تجدید نظر می گوید در دادگاههای حقوقی معمولا سابقه حکم تخریب نیست و لذا بنده دنبال نمونه رای هستم. و فرصت زیادی هم تا صدور رای تجدید نظر ندارم ( حدود یک هفته) و اگر وکلای محترم نمونه رای با مشخصات پرونده یا شماره پرونده یا شماره دادنامه ارایه بفرمایند،حق الزحمه به نحو مطلوب مپرداخت میگردد.

کامران اکرمی افشار

جناب آقای کامران اکرمی افشار :

با سلام خدمت حضرتعالی مورد معنونه در صلاحیت دادگاه عمومی حقوقی نیست زیرا عدم رعایت نظامات ساختمانی تخلف و در صلاحیت شهرداری و کمسیون ماده 100 شهرداری میباشد و قلع و قمح مستحدثات با تخریب تفاوت دارد باید در موارد مستحق للغیر بودن مبیع یا بیع شرطی که در اثنای خیار مشتری بر خلاف خیار عمل کرده باشد ....... دادکاه میتواند حکم به قلع و قمح مستحدثات صادر مینماید و در نظام حقوقی ایران اصل بر الزام قراردادهاست که میتواند موضوع آن الزام خوانده به رعایت مقررات موضوع ماده 100 باشد و در صورت عدم الزام فسخ،و در صورت فسخ اعلامی خود مالک میتواند بنا را تخریب نماید . در هر حال ارائه دادخواست الزام به ایفاء تعهد مبنی بر هر موضوعی دارای سندیت قضایی و دارای وجاهت قانونی در ورود دادگاه میباشد و در غیر اینصورت فسخ.