مشاوره حقوقی رایگان - حکم اجراییه

سلام خسته نباشیدمیگم
من یه مبلغ به یه اقا بدهکار هستم که شکایت کرده حکم اجرائیه گرفته الان. نه میاد توافق کنیم بدهیشو بگیره نه میاد رضایت بده. سوال بنده این هست من این مبلغ پول که بدهکار شدم به ایشان. بریزم صندوق دادگستری ایا پرونده شکایت بر علیه منه بسته میشه ؟ یا پرونده بسته نمیشه ؟ ممنونم راهنمای کنید

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

شما مبلغ مورد نظر را به صندوق دادگستری واریز کرده و فیش آن را به شعبه تحویل دهید شماره صندوق را نیز از شعبه بگیرید و دیگر مهم نیست اصلا ایشان را ببینید یا خیر

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام‌
بله
شما باید مبلغ محکوم به را به صندوق دادگستری ‌واریز نمایید

و شما میتوانید دادخواست اعسار از محکوم به را مطرح نمایید