مشاوره حقوقی رایگان - تجدید نظر

باسلام و خسته نباشید اگر رای بدوی صادر بشود و بعدش به رای بدوی اعتراض بزنیم و پرونده برود دادگاه تجدید نظر . (و اگر مدرکی دوباره بدست بیاوریم که به نقض رای بدوی کمک کند) ایا دادگاه تجدید نظر با توجه به اینکه وقت اعتراض از 20 روز گذشته مدرک فوق را از دوباره از ما قبول میکند؟ خواهشنا یه توضیح جامع و راهکار خوب بدهید. با تشکر

پاسخ ها :

علیرضا قاسمی

جناب آقای علیرضا قاسمی :

سلام مدرك جديد را به تجديدنظر ارائه كنيذ گرچه دليل جديد پذيرفته نيست منتهي ميتوانيد اعاده دادرسي كنيد

مرتضی عالی دایی احمدی

جناب آقای مرتضی عالی دایی احمدی:

بله باید با لایحه جدید اعلام کنید ولی دادگاه به طرف باید ابلاغکنه