مشاوره حقوقی رایگان - زندانی پسرم

سلام من یه مادرم که هر رو ز وهر ساعت یه چشمم اشک و یکی خون نزدیک 18 سال از پسرم خبر ندارم تا اینکه یه فرد ناشناس آمد و گفت من با پسر شما تو زندان ترکمنستان آشنا شدم و آدرس خونه مونو بهش داده اما ما از هر طریقی که بگین پیگیری کردیم ،دادگاه،کلانتری،خود کنسولگری ترکمنستان اما هیچ خبری نشدکه،جوابه درستی هم نمی‌دن تورو خدا بگین کنه مادر چکار کنم یا حق

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر آنجا باشد راه حل وجود دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق کنسولگری آن کشور و از طریق دادستانی محل سکونت خودتان پیگیری کنید تا آنها استعلام کنند.