مشاوره حقوقی رایگان - مواد مخدر

سلام میشه بگید کسی که پول جریمه مواد رو نداشته باشه ولی بخواد ازادی مشروط بگیره چکار باید بکنه ایا راهی هست؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
ازادی مشروط استفاده از آن
و جزای نقدی دو موضوع متفاوت است
در آزادی مشروط استفاده نکردن آن مهم است.

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

درود برشما
جزای نقدی و آزادی مشروط دو مقوله از هم جدا هستند و احتمالا شما اشتباه متوجه شده اید . ولی اگر به جزای نقدی محکوم گردیده اید و توان پرداخت ندارید میتوانید تقاضای تقسیط کنید و آنرا بصورت قسطی پرداخت نمایید یا اینکه به بدلیل عدم توان پرداخت جزای نقدی به زندان بروید .