مشاوره حقوقی رایگان - عدم تنظیم سند

با سلام.بنده آپارتمانی در سال 97 پیش خرید کردم.یک واحد از چهار واحد. فروشنده سه واحد را تکمیل کرده و خودش و اقوامش در آن سه واحد ساکن شدند.واحد اینجانب را 90 درصد تکمیل کرده و مواردی مثل کابینت و پکیج و … انجام نشده.یک سال پیش شکایت کردم. ایشان محکوم شد به جزای نقدی هزینه دادرسی و تحویل ملک. جزای نقدی که پول تمبر بود را واریز نمود.اما اقدام به تنظیم سند و تحویل آپارتمان نمی نماید.دادورز گفته که میتوانیم ملک را به شما تسلیم کنیم اما مشکل اینجاست که ملک سند ندارد.و هدف من گرفتن ملک با سند است.تنها راهی که بیان کردند این است که خودم برای هر 4 واحد ایشان (که یک واحدش مال من است) سند بگیرم (با انجام کارهای شهرداری و پایان کار و …) و سپس دادگاه هزینه هایی که من کردم را از اموال ایشان برای من بازپس میگیرد.پرسشی که دارم اینکه راهکار دیگری وجود ندارد؟ چون شاید من توان مالی گرفتن سند برای تمام واحدها را نداشته باشم.مثلا نمیشود تنها برای واحد خودم اقدام کنم؟ یا در مجموع راه حل دیگری …. و پرسش دوم: از کجا متوجه شوم که فروشنده قصد بر گرفتن سند مطابق حکم دادگاه را دارد یا نه؟ چون در دادگاه گفتند فروشنده میتواند سند نگیرد و شما هم بعنوان خریدار نمیتوانید هیچ کاری کنید! با وجود حکم دادگاه! بسیار ممنون میشوم محبت بفرمایید راهنمایی کنید. ممنونم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
سوال شما را مطالعه کردم و مورد بررسی قراردادم نیازمند بررسی است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد