مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه اجاره مغازه

با سلام واحترام
بنده مالک مغازه هستم سال گذشته فردی بعنوان مستاجر ملکم طی قولنامه بنگاه اجاره کرد و مبلغ 75درصد رهن مغازه بحسابم واریز کرد و بعد از چند روز شخصی دیگر شفاها بعنوان شریک معرفی کرد
و درخواست کرد قولنامه اجاره به نام شخص دوم صادر گردد و الباقی رهن نیز نفر دوم واریز و قولنامه دوم نیز صادر گردید.به فاصله تقریب به 20روز.
حال با توجه به اختلاف حساب با همدیگر نفر اول تقاضای وجه واریزی دارد و نفر دوم نیز تقاضای برگشت کامل رهن مغازه صرفنظر از وجه واریزی را دارد. ضمنا دفتر بنگاه املاک اشتباها نسخه نفر اول که
میبایست باطل میشد سهوا به نفر اول داده و ابطال نکرده است.ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام پول را به حساب کسی که واریز کرده واریز کنید