مشاوره حقوقی رایگان - شراکت در مغازه

سلام.وقت بخیر.
من و برادر خانومم قصد شراکت در یک فروشگاه رو داریم. میزان سرمایه ایشون 200 میلیون هست و میزان سرمایه من، 400میلیون تومانه. مابقی شرایط ساعات کاری و موضوعات دیگر، یکسان هست. آیا من به واسطه سرمایه بیشتری که میخواهم بگذارم، باید میزان بیشتری از اجاره مغازه رو پرداخت کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر سود بیشتری دریافت کنید یه همان اندازه باید در هزینه ها نیز بیشتر پرداخت کنید.

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، اصولا اگر سهم بیشتری میبرید و سود بیشتری را از این طریق میگیرید اجاره را به همان نسبت باید پرداخت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شرکا در سود و ضرر به نسبت سهم خود سهیم هستند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اصولا آری
مگر طور دیگری توافق شود
قرارداد تخصصی تنظیم گردد تا دچار خسران جبران ناپذیری نشوید
تحت نظارت یک وکیل مبرز دادگستری اقدام نمایید

جمشید کیائی فرد

جناب آقای جمشید کیائی فرد :

بستگی به توافقات خودتون دارد.