مشاوره حقوقی رایگان - ترک منزل از سوی زوجه

شوهرم چند بار به من خیانت کرده و من بخشیدم . چند روز پیش دوباره به گوشیش مشکوک شدم ولی نداد ببینم . همون شب من افتادم و فرداش از شدت درد و با اینکه میتونست ولی منو نبرد دکتر . منم خودم رفتم دکتر و معلوم شد دنده من آسیب دیده و چون خونه ما طبقه 4 هست و آسانسور نداره رفتم خونه پدرم . اصلا به من زنگ نزد که بیا خونه یا بیاد دنبالم.حتی دو روز پیش که رفتم وسایلم رو بیارم وقتی فهمید من توی خونه هستم روی پله ها نشست که من برم و بعد بیاد داخل. الان اون میتونه بدلیل ترک منزل از من شکایت کنه؟ در ضمن در عقدنامه حق تعیین مسکن با منه؟ و با توجه به اینکه من دوست ندارم سربار پدرومادرم باشم میتونم خونه جدا بگیرم و جهیزیمو ببرم؟ و سوال دیگه آیا با توجه به اسکرین شات پیامهاشون میتونم بخاطر خیانت ازش جدا بشم؟

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بله میتواند عدم تمکین شما را ثابت کند
شما باید با مشاوره وکیل اقدام بفرمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله به جهت ترک منزل میتواند اقدام نماید
نیاز به بررسی دارد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله می تواند دادخواست تمکین بدهد. شما هم می توانید منزل جدا بگیرید و جهیزیه را ببرید. خیر. با اسکرین شات و پیامک تلفنی نمی توانید شکایت کنید و طلاق بگیرید.