مشاوره حقوقی رایگان - حق انشعاب فاضلاب

سلام امروز اخطار قطع از آب و فاضلاب مبنی بر خرید حق انشعاب فاضلاب اومده جلو درب و گفته طی 2 روز اگه پرداخت نشه، آب ساختمان قطع میشه. ساختمان 4طبقه تک واحدی هستش و یکی از واحدها میگه من هزینه رو پرداخت نمیکنم. بفرمایید چه کاری میشه کرد تا قبل از قطع آب، مجبور به پرداخت هزینه بشه. ممنون

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

اظهارنامه بزنید که اگر پرداخت نشود آب واحد شما را قطع خواهیم کرد
بعد واریز کنید و آب واحدش راقطع کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

سهم ایشان را بین خود تقسیم و پرداخت نمایید سپس دادخواست مطالبه دهید بدوا اظهارنامه دهید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

در این فرصت اندک قبل از قطع آب نميشود کاری کرد.ابتدا طی اظهارنامه از وی بخواهید سهمش را بدهد اگر نداد تمام واحد ها سهم او را هم بدهید و سپس می توانید آب واحد وی را قطع کنید و همچنین دادخواست مطالبه وجه بدهید.