مشاوره حقوقی رایگان - تمدید اجاره

من 3 سالی هست در آپارتمانی ساکن هستم که مهر سال 2 ماه مانده به موعد تمدید به موجر اعلام کرده ام که میزان اجاره بها را جهت تمدید یا قصد خودرا مبنی بر تخلیه واحد بما اطلاع دهد . نه بدهی از قبوض دارم نه شارژ ساختمان . نه اجاره بها . هر ماه دو روز مانده اجاره بها را واریز میکنم ... نه رفت آمدی دارم که همسایه ها شکایت بکنند ..
110 میلیون ودیعه دادم و 4 میلیون اجاره امسال طلب 8 میلیون اجاره بها میکند . انهم زمانی که تقریبا فصل اجاره بها در شهر ما تمام شده و واحد های 80 تا 100 متری اصلا پیدا نمیشه و واحد های بزرگ که تمام رهن بالا 500 میلیون هستند وجود دارد . انقدر تعلل کرد که من بناچار فرزندم را هم در مدرسه نزدیک خانه ثبت نام کرده ام ... خردادماه به ایشان اعلام کردیم که قصد خودرا بما اعلام کند . اول دیروز (یکروز قبل از تاسوعا 1402) تماس گرفته که هزینه ها بالا رفته و باید 8 میلیون تومن اجاره بدهید وگرنه تخلیه کنید ....
آیا قانون از من حمایتی میکند . ؟ راهکار چیست
مستاجر باید تاوان تورم جامعه را بکشد درحالیکه مالک چندین خانه مسکونی دارد ...
فقط علی الظاهر یکی از همسایه ها با ایشان آشنا هستن گفتن مستاجر رو دربیاد من 8 تومن اجاره بدم خونه رو بده برا خواهرم میخوام (وسط مطالب موجر فهمیدم )

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اطهارنامه بزنید که سکوتتان نشاندهنده موافقت تمدید اجاره میباشد و بهمین هلت فرزندم را ثبت نام کردم لذا با افزایش 25 درصد موافقم و اجاره را تمدید میکنم

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

مبلغ اجاره‌بها برای شهر تهران و شهرستان‌ها اعلام شده که جزئیات آن را در ادامه مطلب می‌خوانید. روز گذشته در جلسه شورای عالی مسکن، سقف افزایش اجاره بها در سال 1402 تعیین و ابلاغ شد. براین اساس میلغ اجاره‌بها در سال جاری برای شهر تهران 25 درصد و برای سایر شهرستان‌ها 20 درصد اعلام شده است