مشاوره حقوقی رایگان - همسایه

روبرو خونمون ی لبنیاتی هست دائم با بقیه همسایه ها تو کوچه نشستن هر روز خستم کردن از بس غیبت میکنن مهمون خونمون نمیاد بخاطر اینکه اینا دائم تو کوچه ان مزاحمت دارن برام از دست اینا بچه انداختم از بس استرس میگیرم ی قدم برم اسنپ سوار شم صداشون نمیزاره ما بخوابیم از نظر بهداشتی ام آب لبنیاتشو میریزه تو کوچه اینا کلا با من لجن بخاطر اینکه گربه دارم گربه ها هم مال خودم نیست همینجوری اومدن تو بالا پشت بوم غذا میدم میرن خونمون ویلاییه

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اگر مصداق مزاحمت داشته باشد میتوانید شکایت کنید ولی صرف کوچه نشستن مزاحمت نیست

مهسا ستایش نیا

سرکار خانم مهسا ستایش نیا :

به نظر میرسه میتونید شکایت مزاحمت را طرح و نتیجه بگیرید