مشاوره حقوقی رایگان - تصادف منجر به فوت

سلام یکی از فامیلامون که راکب موتور سیکلت بود بدون گواهینامه و بیمه در شب در یک جاده برون شهری با یک سواری که کورس گذاشته برخورد میکنه و در اثر سرعت بیش از حد سواری بعد از برخورد طبق شواهد یک دستش قطع میشه و خودش هم در جا فوت میکنه میخواستم بدونم ایا در صورت مقصر بودن دیه دریافت خواهد کرد یا نه ؟ ممنون

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام همانطور که در قسمت بالا گفته شد در صورتیکه که رانند مقصر شناسایی شود، جبران خسارت مالی و جانی وی دیگر بر عهده بیمه شخص ثالث خودرو نخواهد بود و جز تعهدات بیمه حوادث راننده می باشد و تعهدات بیمه حوادث سرنشین عموما، همراه با بیمه نامه شخص ثالث عرضه می‌گردد و نیاز به خرید بیمه نامه جداگانه نمی‌باشد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر
طبق قانون به راننده مقصر فاقد گواهینامه دیه تعلق نخواهد گرفت

ولی ورثه متوفی میتوانند به نظریه افسر راهنمایی و کروکی اعتراض نمایید و درخواست هیات کارشناسی 3 نفره را نمایید و